Pune o intrebare

Если вы не нашли интересующую вас информацию, заполните форму и наши консультанты ответям вам.

Поля отмеченые звездочкой обязательны к заполнению

Numele și prenumele*
telefon* ( cod ) E. poștă
locul de reședință*
Carieră
Obiectul
întrebarea dvs.*
Главная → Despre corporație

Corporația Internațională CNI - lider în industria estetică a unghiilor în Rusia și Europa.


Producție de clasă premium CNI
Producție de clasă medie PULSAR
Tehnologii unice de modelare și design a unghiilor


CNI - îi aparţine invenţia privind restabilirea plastinei naturale a unghiilor (Manichiura cu gel)  cu ajutorul gelurilor şi metodicilor speciale. CNI este participantul permanent la expoziţiile internaţionale în industria frumuseţii, sponsor al concursurilor internaţionale şi a campionatelor din bissnesul frumos.Produsele sunt elaborate şi aprobate de «Laboratorul inovaţiilor ştiinţifice» sunt inofensive şi înalt eficiente în aplicare, fapt confirmat prin certificatele de calitate şi siguranta, din Rusia  şi cele Internaţionale.

Secretul succesului Corporaţiei Internaţionale CNI îl constituie produsele de calitate premium class de producere proprie şi tehnologiile unice de aplicare a acestora. 

 CNI - este o corporaţie cu o dezvoltare dinamică, tehnologiile inovaţionale, metodicile de modelare şi designe a unghiilor se desavîrşesc şi se completează în dependenţă de cerinţele epocii. Anual se elaborează noi tehnologii şi metodici,  linii de produse, materiale didactice, master clasuri şi multe altele pentru meşterii din industria estetică a unghiilor  din întreaga lume. Tot mai mulţi meşteri profesionişti optează  pentru CNI - lucru firesc  deoarece numele corporaţiei a devenit  demult un simbol al calităţii pentru profesioniştii din domeniu de pe întreg teritoriul Rusiei şi Europei.

Frumuseţea şi sănătatea - principiile devenite standarte de lucru pentru CNI şi garantul calităţii superioare a materialelor produseşi serviciilor prestate.

Page noastră în instagram  Page noastră în Facebook.com  Page noastră în Одноклассниках.Ру 
   

© Центр ногтевой индустрии, 1999—2019

Разработка сайта — CreativePeople