Pune o intrebare

Если вы не нашли интересующую вас информацию, заполните форму и наши консультанты ответям вам.

Поля отмеченые звездочкой обязательны к заполнению

Numele și prenumele*
telefon* ( cod ) E. poștă
locul de reședință*
Carieră
Obiectul
întrebarea dvs.*

Corporația internațională CNI a fost fondată in Rusia la 7 septembrie 1999 de soții Anastasia și Dmitrie Mintz.

Mints Dmitrie - președinte al CNI, medic alergolog – imunolog, maestru în administrare de afaceri, raportor la diverse simpoziumuri știintifice ruse și internaționale de tehnologii și management în industria de unghii. Distincții de stat pentru contribuția și aportul lor adus economiei Rusiei.

Anastasia  Mintz - Vicepreședinte, Director Dezvoltare și Inovații, tehnologul și metodistul șef ale corporației internaționale CNI, dermatolog, autor de  invenții, brevete și articole în revistele de specialitate, raportor la congresele internaționale și forumuri de unghii, arbitru internațional licențiat în domeniu.

În septembrie anul 1999, în or.Krasnodar (Rusia) a fost fondat studioul de unghii, compus din 2 locuri de muncăpentru manichiură și de design a unghiilor. Dezvoltarea dinamică a salonului înainte de timp în sine și-a atras clienți noi, care aleg cele mai inalte standarte de calitate a CNI. Astăzi, salon specific de unghii CNI din or.

Krasnodar – este cel mai mare din Rusia și Europa. Aici, concomitent lucrează 26 meșteri de manichiură a unghiilor, modelare și design, și 4 meșteri de pedichiură confirmat în mod repetat prin abilitățile și victoriile lor obținute în competițiile interne și internaționale. Un cabinet unic, performant de dezinfectie si sterilizare garantează siguranță tuturor procedurilor efectuate. Produsele premium class și servicii de nivel european fac posibilă punerea în aplicare a celor mai îndrăznețe vise ale unghiilor ideale.

Triumful mesterilor corporației CNI în cadrul competitiv din Rusia și Europa a început în anul 2000. În anul 2001, primii profesioniști ai salonului CNI-Krasnodar au primit Marele Premiu de manichiură în al V Concurs Internațional  "ORLY - manichiura secolului XXI." În anul 2005, victorie CNI la Campionatul Europei de Est, ca în anul 2006, câștigarea Cupei Mondiale.

Discursul Maeștrilor CNI, la Campionatul European din anul 2010 a fost triumful real al profesionalismului  dragostea pentru munca sa, premii confirmarea clar! În anul 2011, nou success al Corporației - victorie la Campionatul Mondial de la Dusseldorf. Anul 2012 a fost marcat de victorii luminoase în categoriile de modelare a unghiilor R-Open Cup Europa de Est CHI 2012!


Tehnologia unica de modelare și design a unghiilor - o simbioză de cunoștințe în domeniul artelor de medicină,chimie și frumusețe. În februarie anul 2001, a obținut licență Ministerul Educației și Științei al regiunii Krasnodar (Rusia) și a deschis un centru de instruire.Cunoștințe și experiența neprețuită a devenit bază pentru know-how-ul de profil - un sistem de restaurare naturale a plăcilor unghiilor "Gel Manichiura". Astăzi, centre de formare CNI sunt în multe orașe din Rusia și Europa, unde instruirea în domeniul tehnologiilor unice de modelare și design a unghiilor CNI, a extins posibilitățile de industrie a unghiilor. Personal didactic calificat - o echipă de profesioniști de nivel european și mondial, au lăsat o amprentă de neșters în istoriei prin multiplele victorii a CNI.

Producția Premium Klass a CNI în anul 2004 ca rezultat a cinci ani de dezvoltare a Corporației, a produs o explozie! În Rusia, pentru prima dată a devenit posibil fabricarea de produse pentru servicii de unghii! Laboratorul de inovatie stiintific - un centru de cercetare modern, cu descoperiri indraznete în domeniul  industriei de unghii moderne, unde materiale noi sunt testate. Mulțumită geniului și muncii intense depuse de cei mai buni tehnologi care activează  în cadrul Laboratorul de inovatii stiintific,  corporația internatională CNI acoperă toate segmentele pe piață serviciilor de unghii. În anul 2011 a fost lansată a doua linie de producție – klassa PULSAR de marcă medie pentru maeștri care apreciază ușurința de utilizare și costuri reduse al producție. În anul 2012, Corporația CNI a lansat o noua linie de produse - vopsele de îngrijire CNI, atât pentru uz profesional și de uz casnic.

Istoria CNI-Germania s-a început în anul 2007.  Corporația CNI și-a deschis a doilea linie a produselor Premium CNI-NSP în Leytspige (Germania). Realitățile de afaceri în Europa necesita apariția pe piața internațională a unei companii mari, cu propriile săli de producere și tehnologii unice, devenind ulterior o corporația internațională CNI. Produsele CNI au trecut toate examenele cerute de calitatea, cercetare și securitate în laboratoarele guvernamentale din Germania, primind certificatele corespunzătoare. Astăzi CNI-Germania, conține o întruchipare a filozofiei de profit în Europa. Tehnologia unică de proiectare, modelare a unghiilor cît și produsele premium classa a CNI face corporația un centru modern de industriei de unghii, atragînd parteneri noi în rîndurile profesionalilor din CNI.

Până în anul 2013, produsele și tehnologiile inovatoare a CNI-lui au fost prezentate în multe regiuni ale Rusiei, precum și în Germania, Statele Baltice, Grecia, Republica Cehă, Italia, Ucraina și Republica Moldova. 

Corporația internațională CNI este participant regulat la expoziții naționale și internaționale din industria frumuseții, sponsor al concursurilor profesionale și campionatelor din domeniul.

CNI acordă o atenție deosebită activităților de caritate.

Page noastră în instagram  Page noastră în Facebook.com  Page noastră în Одноклассниках.Ру 
   

© Центр ногтевой индустрии, 1999—2019

Разработка сайта — CreativePeople